SİNOP / DİKMEN - Şehit Bahattin Dolma Ortaokulu

Şehit Bahattin Dolma Ortaokulu

03687712060
Adres
KIRÇAL MAHALLESİ İTFAİYE CADDDESİ ŞEHİT BAHATTİN DOLMA ORTAOKULU NO 34 DİKMEN / SİNOP
Vizyon
Vizyonumuz; Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
Misyon
Misyonumuz; Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.
Ulaşım
İlçemizde yakın ilçelerden Gerze´ye sabah, öğlen ve akşam olmak üzere geliş gidiş yapan minibüsler bulunmaktadır.
Kurumumuz ilçe merkezinde olup il merkezine uzaklığı 75 kmdir.